Risotto ai profumi d'estate

Risotto ai profumi d'estate

4.0 76 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 porzioni

Składniki

  • lime preferibilmente biologico
    1
  • di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
    30 g
  • pesche pelate e a pezzi (2-3 cm)
    3
  • gambo di sedano a pezzi
    1
  • carota pelata e a pezzi (2 cm circa)
    1
  • scalogno a metà
    ½
  • di burro a pezzi
    30 g
  • di sale
    1 cucchiaino
  • di riso Carnaroli (cottura 16 minuti)
    300 g
  • di vino bianco secco
    30 g
  • di acqua
    600 g
  • di zafferano
    1 bustina

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 395 kcal / 1653 kJ
Białko 9.1 g
Tłuszcz 9 g
Węglowodany 69.4 g
Błonnik 3.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...