Cous cous vegetariano di Marrakech

Cous cous vegetariano di Marrakech

4.3 40 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 porzioni

Składniki

  • 100 g di cipolla in quarti
  • 1 peperoncino secco piccante
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 250 g di cous cous precotto
  • 300 g di carote pelate e a bastoncino
  • 350 g di zucchine a bastoncino
  • 200 g di polpa di zucca a tocchetti
  • 200 g di patate pelata e a tocchetti
  • 500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaino di cumino in polvere
  • 1 bustina di zafferano in polvere
  • 120 g di ceci lessi in scatola scolati

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Sód 951.5 mg
Białko 14.3 g
Kalorie 2150.6 kJ / 514 kcal
Tłuszcz 13.7 g
Błonnik 10.7 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 85.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...