Riso alla 'nduja con fonduta di provola

Riso alla 'nduja con fonduta di provola

2.9 24 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 200 g di provola dolce a dadini
  • 100 g di latte
  • 30 g di cipolla
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 350 g di riso Carnaroli
  • 850 g di brodo vegetale caldo
  • 80 g di 'nduja

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 25.7 g
Kalorie 3121 kJ / 746 kcal
Tłuszcz 39.1 g
Błonnik 0.9 g
Węglowodany 72.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...