Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di provola dolce a dadini
- 100 g di latte
- 30 g di cipolla
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 350 g di riso Carnaroli
- 850 g di brodo vegetale caldo
- 80 g di 'nduja
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3121 kJ / 746 kcal
- Białko
- 25.7 g
- Węglowodany
- 72.9 g
- Tłuszcz
- 39.1 g
- Błonnik
- 0.9 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto lardo e crescenza al miele
35min
Risotto ai pistacchi, stracchino e bresaola
35min
Anellini alla pecorara
2h
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pasta risottata con cipolle caramellate e patate
50min
Risotto al Taleggio con cipolla di Tropea caramellata al balsamico
1h
Spaghetti cacio e pepe
35min
Risotto affumicato
35min
La cacio e pepe
20 min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto al gorgonzola e noci al miele
35min
Risotto cacio e pere
40 min