
Urządzenia i Akcesoria
Riso alla 'nduja con fonduta di provola
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni
Składniki
-
200 g di provola dolce a dadini
-
100 g di latte
-
30 g di cipolla
-
50 g di olio extravergine di oliva
-
350 g di riso Carnaroli
-
850 g di brodo vegetale caldo
-
80 g di 'nduja
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
746 kcal /
3121 kJ
Białko
25.7 g
Tłuszcz
39.1 g
Węglowodany
72.9 g
Błonnik
0.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Incaricate in cucina
10 Przepisów
Włochy
Włochy