Coniglio stufato

Coniglio stufato

4.6 44 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
4 porzioni

Składniki

  • 150 g di cipolla dorata a pezzi
  • 150 g di peperoni rossi a pezzi
  • 150 g di peperoni verdi a pezzi
  • 70 - 80 g olio extravergine di oliva
  • 1 foglia di alloro secca
  • 4 spicchi di aglio
  • 1000 g di carne di coniglio in pezzi
  • 150 g di vino bianco
  • 1 pizzico di noce moscata in polvere
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 scatola di peperone rosso in conserva (in filetti)
  • 100 g di salsa di pomodoro
  • 1 cucchiaio di concentrato di pomodoro

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 24.1 g
Kalorie 1421 kJ / 340 kcal
Tłuszcz 22.9 g
Błonnik 3 g
Węglowodany 9.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...