Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Penne alla puttanesca
35min
Tagliolini al tartufo
45min
Lumachine in rosso
1 Std. 40 Min
Vongole e cozze alla marinara
3 Std.
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Scrambled eggs sottovuoto
40min
Marinatura al Whisky
15min
Lampredotto
1h 20min
Vongole veraci su crostoni di pane
50min
Canapè al prosciutto Serrano
40min
Torta al testo
1h
Pici all'aglione
1 Std. 25 Min