Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 60 g di tartufo bianco fresco
- 50 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 570 g di acqua
- 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
- 30 g di amido di mais (maizena)
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di pasta all'uovo tipo tagliatelle
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1540 kJ / 368 kcal
- Białko
- 14.8 g
- Węglowodany
- 65 g
- Tłuszcz
- 5.4 g
- Błonnik
- 3.6 g
Alternatywne przepisy
Carpaccio di manzo marinato alle erbe
2h 15min
Uova in cocotte al tartufo
20min
Bicchiere di polenta con ragù
1u. 45min
Trippa alla trasteverina
45 min
Hosomaki
2u.
Spaghetti al ragù bianco di agnello
50min
Maltagliati al basilico con tartufi di mare
2u.
Crema spalmabile alla mortadella
15min
Fettuccine al limone al sugo di scampi
1 Std. 5 Min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Risotto alla crema di scampi (TM5)
50min
Penne alla Norcina
45 min