Chili con carne

Chili con carne

4.4 252 oceny
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions

Składniki

  • 100 g d'oignon (1 gros), coupé en quatre
  • 4 gousses d'ail
  • 2 c. à soupe d'huile d'olive
  • 500 g de viande de bœuf hachée à 5% de MG
  • 150 g de poivron rouge (1), en cubes
  • 150 g de tomates en cubes
  • 400 g de tomates pelées
  • 150 g d'eau
  • 2 c. à soupe de cumin en poudre
  • 2 c. à café de cannelle en poudre
  • 1 c. à café de quatre-épices
  • 2 c. à café d'origan déshydraté
  • 1 pincée de piment en poudre
  • 250 g de haricots rouges en conserve égouttés
  • du sel
  • du poivre moulu

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 27 g
Kalorie 1723 kJ / 414 kcal
Tłuszcz 23 g
Węglowodany 19 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...