Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Boiled Rice
- 35 oz water
- 1 ½ tsp salt
- ½ oz olive oil
- 9 oz parboiled rice
Shredded Chicken
- 1 oz soy sauce
- ½ oz toasted sesame oil
- 9 oz chicken breast fillet, boneless skinless, cut into long strips (1 in. wide)
Vegetables
- 4 oz carrots, peeled (1-2 carrots)
- 7 oz Persian cucumber, unpeeled, ends removed
- 7 oz Roma tomatoes, firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit
- 3 ½ oz red onion, halved vertically (½ onion)
- 5 ½ oz baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder
- 2 ripe avocados, peeled, pitted, thinly sliced
Yogurt and Cilantro Sauce
- 8 sprigs fresh cilantro, leaves only, divided
- ½ tsp salt
- 3 pinches ground black pepper, to taste
- 9 oz plain Greek yogurt
- 3 ½ oz mayonnaise
- 4 tbsp roasted cashews
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3350 kJ / 800 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 62 g
- Tłuszcz
- 47 g
- Tłuszcz nasycony
- 14 g
- Błonnik
- 7.2 g
- Sód
- 899 mg
Alternatywne przepisy
Roasted Meatballs and Spicy Potatoes
1h
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
1h 5 min
Shrimp Tacos with Denver Salsa
25 min
Baked Chicken Breasts Pizzaiola
55 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Lemon Rosemary Chicken and Rice
55 min
Maple Teriyaki Salmon with Rice and Broccoli
30 min
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min
Chili Oil Noodles
30 min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata
1h 25 min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Turkey Taco Bowl
1h