Urządzenia i Akcesoria
Buddha Bowl with Chicken
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
Boiled Rice
-
water35 oz
-
salt1 ½ tsp
-
olive oil½ oz
-
parboiled rice9 oz
Shredded Chicken
-
soy sauce1 oz
-
toasted sesame oil½ oz
-
chicken breast fillet, boneless skinless cut into long strips (1 in. wide)9 oz
Vegetables
-
carrots peeled (1-2 carrots)4 oz
-
Persian cucumber unpeeled, ends removed7 oz
-
Roma tomatoes firm and small enough to fit whole in feeder (2 tomatoes) or halved to fit7 oz
-
red onion halved vertically (½ onion)3 ½ oz
-
baby romaine lettuce leaves, loose-leaf washed and dried (approx. 2 lettuce hearts), halved to fit feeder5 ½ oz
-
ripe avocados peeled, pitted, thinly sliced2
Yogurt and Cilantro Sauce
-
fresh cilantro leaves only, divided8 sprigs
-
salt½ tsp
-
ground black pepper to taste3 pinches
-
plain Greek yogurt9 oz
-
mayonnaise3 ½ oz
-
roasted cashews4 tbsp
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
899 mg
Białko
27 g
Kalorie
3350 kJ /
800 kcal
Tłuszcz
47 g
Błonnik
7.2 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Grapefruit Quinoa
50 min
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Jersey Beef
30 min
Cilantro Lime Jasmine Rice
35 min
Mediterranean Chopped Salad with Roasted Red Pepper Dressing
20 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM6)
15 min
Yucatan Style Sopa de Lima
40 min
Maple Glazed Chicken with Acorn Squash and Rice
1 godz. 10 min
Chicken Mole Verde
1 godz. 5 min
Grilled Steaks with Red Pepper Sauce
25 min
Chicken and Avocado Arepas
1 godz.
Kale Caesar Salad with Parmesan Bread Crumbs
25 min