Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de carottes, coupées en morceaux (2 cm)
- 200 g de courgettes, coupées en morceaux
- 200 g de restes de poulet cuit
- 1000 g d'eau
- 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
- 1 c. à soupe de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 250 g de pâtes sèches, type torsades 3 couleurs
- 100 g de crème fraîche
- 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
- 50 g de gruyère râpé
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1920 kJ / 456 kcal
- Białko
- 26 g
- Węglowodany
- 52 g
- Tłuszcz
- 15 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Risotto aux petits pois-carotte
45min
Gratin de macaronis au poulet
45min
Couscous de poulet
40min
Cubes de poulet et riz aux lentilles
50min
Salade de pomme de terre et poulet
55min
Patoto petits pois jambon
30min
Penne aux dés de potiron et de jambon cru
20min
Papillote de poisson minute WW (ex- Weight Watchers®)
30min
Farfalle aux couleurs italiennes
30min
Riz express aux légumes
25min
Poulet-champignons (nouvelle recette)
30min
Hachis parmentier à la courgette
1h 20min