Torsades colorées aux petits légumes et poulet

Torsades colorées aux petits légumes et poulet

3.3 77 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • de carottes coupées en morceaux (2 cm)
    200 g
  • de courgettes coupées en morceaux
    200 g
  • de restes de poulet cuit
    200 g
  • d'eau
    1000 g
  • d'herbes de Provence déshydratées
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à soupe
  • de pâtes sèches type torsades 3 couleurs
    250 g
  • de crème fraîche
    100 g
  • de noix de muscade fraîchement râpée
    1 c. à café
  • de gruyère (opcjonalnie) râpé
    50 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 456 kcal / 1920 kJ
Białko 26 g
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...