Torsades colorées aux petits légumes et poulet

Torsades colorées aux petits légumes et poulet

3.3 79 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 portions

Składniki

  • 200 g de carottes coupées en morceaux (2 cm)
  • 200 g de courgettes coupées en morceaux
  • 200 g de restes de poulet cuit
  • 1000 g d'eau
  • 1 c. à soupe d'herbes de Provence déshydratées
  • 1 c. à soupe de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type torsades 3 couleurs
  • 100 g de crème fraîche
  • 1 c. à café de noix de muscade fraîchement râpée
  • 50 g de gruyère (opcjonalnie) râpé

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 26 g
Kalorie 1920 kJ / 456 kcal
Tłuszcz 15 g
Węglowodany 52 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...