
Urządzenia i Akcesoria
Brochettes de dinde tandoori
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions
Składniki
-
de yaourt nature (1 pot)125 g
-
d'épices tandoori2 c. à soupe
-
de sel1 ½ c. à café
-
de filet de dinde, sans peau coupé en morceaux700 g
-
d'eau1000 g
-
de riz basmati350 g
-
de poivrons coupés en lanières350 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
264 kcal /
1106 kJ
Białko
21.9 g
Tłuszcz
3.4 g
Węglowodany
35.9 g
Błonnik
1.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisiner pour 6 et +
50 Przepisów
Francja
Francja