Brochettes de dinde tandoori

Brochettes de dinde tandoori

4.0 75 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
8 portions

Składniki

  • 125 g de yaourt nature (1 pot)
  • 2 c. à soupe d'épices tandoori
  • 1 ½ c. à café de sel
  • 700 g de filet de dinde, sans peau coupé en morceaux
  • 1000 g d'eau
  • 350 g de riz basmati
  • 350 g de poivrons coupés en lanières

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 21.9 g
Kalorie 1106 kJ / 264 kcal
Tłuszcz 3.4 g
Błonnik 1.5 g
Węglowodany 35.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...