Urządzenia i Akcesoria
台式肉絲炒米粉
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
紅蔥頭15 克
-
油20 克
-
乾香菇 泡軟,切絲15 克
-
豬肉絲150 克
-
高麗菜 切條(寬約1.5公分)200 克
-
紅蘿蔔 切絲160 克
-
醬油40 克
-
白胡椒粉¼ - ½ 茶匙
-
糖10 克
-
鹽½ 茶匙
-
高湯180 克
-
米粉 (純米米粉),先用熱水泡軟200 克
加熱
-
芹菜 取莖,切末15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
14.6 g
Kalorie
2256.6 kJ /
539.8 kcal
Tłuszcz
17.6 g
Błonnik
3.7 g
Węglowodany
81.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
自製加熱食物
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan