"Pizza" briochée sucrée

"Pizza" briochée sucrée

4.6 11 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 parts

Składniki

La pâte à pizza
  • de lait
    35 g
  • de levure boulangère fraîche
    10 g
  • de beurre doux froid et coupé en morceaux
    50 g
  • de farine de blé et un peu pour le plan de travail
    125 g
  • œuf
    1
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    35 g
  • de fraises fraîches ou surgelées
    200 g
La garniture
  • d'oreillons de pêche au sirop coupés en brunoise
    100 g
  • de sucre en poudre
    15 g
  • de lait
    15 g
  • de noix de coco râpée ou en copeaux
    20 g
  • de raisin noir
    5 g
  • de basilic frais
    10 feuilles

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 240.8 kcal / 1008.2 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 10.7 g
Węglowodany 29.8 g
Błonnik 2.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...