Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 30 g de crème de whisky, type Baileys
- 15 g de liqueur de café, type Kalhua ou Kamok
- 15 g de sirop de coco, type Monin ou Giffard
- 60 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 100 g de glaçons
- Wartości odżywcze
- na 1 verre
- Kalorie
- 586 kJ / 190 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 12 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Les palets roses de Jeanne
1 Std. 15 Min
Limonade madrilène
50 Min
Margarita ananas menthe
10 Min
Real thing
10 Min
Jus de baies d'açaï, orange et pomme
Brak ocen
Banana colada
10 Min
Cocktail fraîcheur et douceur
5 Min
Glace à la moutarde
12h
Cosmopolitan grenade
10 Min
Punch à la noix de coco
45 Min
Cocktail Caraïbes
10 Min
Piña colada
5 Min