Urządzenia i Akcesoria
Schoko-Mokka-Crème-brulée
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 6 godz. 10 min
6 Portionen
Składniki
-
Zartbitterkuvertüre in Stücken100 g
-
Espresso-Bohnen5 g
-
Sahne250 g
-
Milch250 g
-
Muscovado-Zucker50 g
-
Vanilleschote nur das Mark1
-
Eigelb (Kl. M)4
-
Wasser750 g
-
brauner Zucker50 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
9 g
Kalorie
1443 kJ /
345 kcal
Tłuszcz
19 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
ESSEN & TRINKEN 4/2018
61 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée
2 godz. 30 min
Maronencremesuppe mit Jakobsmuscheln
50 min
Crème-brûlée-Äpfel
45 min
Schokomalheur mit Erdnusscreme
30 min
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5 godz. 50 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Skrei mit Muschelragout
1 godz. 45 min
Geeiste Mousse mit Tonkabohne und Rotweinsauce
8 godz. 20 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
10 godz. 50 min
Limetten-Joghurt-Mousse auf Erdbeercoulis
2 godz. 15 min