Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 Scheiben Räucherlachs
- 2 Blätter Gelatine
- Wasser zum Einweichen
- 40 g Bärlauchblätter, frisch, ohne Stiele
- 1 Schalotte
- 5 g Butter
- 200 g Milch
- 200 g Sahne
- ¼ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 4881 kJ / 1166 kcal
- Białko
- 54 g
- Węglowodany
- 18 g
- Tłuszcz
- 99 g
- Błonnik
- 1.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Gewürz-Entenbrust mit Rote-Bete-Risotto
25 Std.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 Std.
Spargel-Scampi-Terrine
10 Std.
Käsesoufflés mit Salat
55 min
Tomaten-Cocktail
30 min
Gekühlte Erbsen-Gazpacho mit Buttermilchschnee
4 Std. 30 Min
Bärlauch-Hollandaise
15 Min
Spargel-Panna-Cotta mit geräucherter Entenbrust
2 Std. 45 Min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50 min
Kürbismousse mit Baconcrumble
1h 45min
Forellenmousse
5 Min