Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de cilantro fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de menta fresca
- 6 dientes de ajo
- 100 g de aceite de oliva virgen extra
- 1500 g de caldo de pescado
- 2 cucharaditas de sal
- 6 huevos (envueltos en film transparente)
- 1000 g de bacalao en salazón remojado y desalado en trozos de aprox. 150 g (ver sugerencia)
- pan en rebanadas para servir
- Wartości odżywcze
- na 1 ración
- Kalorie
- 789 kJ / 188 kcal
- Białko
- 19 g
- Węglowodany
- 0.4 g
- Tłuszcz
- 1236 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bacalao al estilo de Soutelo
25min
Arroz con leche, agua de rosas y pistachos (Sheer berenj) - Irán
1h
Chileatole de grano y verdolagas
30min
Sopa de judías blancas con verduras
15min
Sopa miso. Marisco con sake y arroz
1h 5min
Sopa tailandesa de langostinos. Manzanas con especias
1h 15min
Lubina a la cantonesa - China
25min
Sopa agridulce de langostinos (Tom Yum Goong) - Tailandia
25min
Dip de kéfir a las hierbas
4h 5 min
Intxaur-saltsa (crema de nueces)
15min
Sopa de chirlas
1h 45min
Sopa de setas shiitake, pak choi y fideos - China
50min