Urządzenia i Akcesoria
Pâte à pain maison
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 45 min
800 g
Składniki
-
300 g d'eau
-
10 g de levure boulangère sèche
-
500 g de farine blanche type 45 et un peu pour le saladier
-
1 c. à café de sel
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
6 g
Kalorie
943 kJ /
220 kcal
Tłuszcz
46 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pâte à pizza
1 godz.
Pâte à pizza italienne
2 godz. 5 min
Pâte levée feuilletée
12 godz. 30 min
Baguette
3 godz. 45 min
Pâte feuilletée maison
1 godz.
Focaccia à la crème de fromages
2 godz. 10 min
Chaussons à la viande
3 godz.
Baguette à la farine d'épeautre
4 godz. 20 min
Mon pain de campagne maison
4 godz. 40 min
Baguette tradition
15 godz. 25 min
Brioche tressée
4 godz.
Croissant
16 godz.