Choux chantilly et fruits rouges

Choux chantilly et fruits rouges

4.8 104 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz.
30 pièces

Składniki

La pâte à chou
  • d'eau
    150 g
  • de beurre doux coupé en morceaux
    80 g
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre en poudre
    10 g
  • de farine de blé
    120 g
  • œufs (53-63 g chacun)
    3
La crème au mascarpone
  • de sucre en poudre
    130 g
  • gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
    1
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    250 g
  • de mascarpone
    250 g
  • de fruits rouges frais variés
    500 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 130 kcal / 545 kJ
Białko 2 g
Tłuszcz 9.3 g
Węglowodany 8.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...