
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille coupée en morceaux
- 2 œufs blancs et jaunes séparés
- 250 g de lait entier
- 175 g de farine
- 2 pincées de sel
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
- 90 g de beurre doux fondu
- Wartości odżywcze
- na 1 pièce
- Kalorie
- 301.2 kcal / 1258.8 kJ
- Białko
- 6.3 g
- Tłuszcz
- 15.7 g
- Węglowodany
- 33 g
- Błonnik
- 0.8 g