Urządzenia i Akcesoria
Crème d'amande
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
330 g
Składniki
-
100 g de sucre en poudre
-
100 g d'amandes en poudre
-
10 g de fécule de maïs
-
10 g de sucre vanillé maison
-
10 g de rhum (opcjonalnie)
-
100 g de beurre doux mou
-
1 œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 330 g
Białko
27 g
Kalorie
7886 kJ /
1892 kcal
Tłuszcz
143 g
Błonnik
15 g
Węglowodany
124 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème diplomate aux fruits
1 Std.
Crème pâtissière Mode Sauce
15 Min
Praliné chocolat-noisette
1 Std.
Cake framboise-pistache
4 Std. 35 Min
Crème pâtissière
15 Min
Pâte sucrée
1 Std. 50 Min
Viennoiseries à la pâte d'amande et aux graines de potiron
2 Std. 35 Min
Génoise façon tropézienne aux fruits de la Passion
3 Std. 30 Min
Génoise
50 Min
Dacquoise
40 Min
Génoise au chocolat
45 Min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 Std. 25 Min