![Crème d'amande Crème d'amande](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E3B8F710-97E6-4EC2-9620-704C6389BB4A/Derivates/B58E50E2-EA68-4972-8E6C-E9DE1BD6BF52.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g de rhum (opcjonalnie)
- 100 g de beurre doux, mou
- 1 œuf
- Wartości odżywcze
- na 330 g
- Kalorie
- 7886 kJ / 1892 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 124 g
- Tłuszcz
- 143 g
- Błonnik
- 15 g