Urządzenia i Akcesoria
Crème d'amande
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 10 min
330 g
Składniki
-
100 g de sucre en poudre
-
100 g d'amandes en poudre
-
10 g de fécule de maïs
-
10 g de sucre vanillé maison
-
10 g de rhum (opcjonalnie)
-
100 g de beurre doux mou
-
1 œuf
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 330 g
Białko
27 g
Kalorie
7886 kJ /
1892 kcal
Tłuszcz
143 g
Błonnik
15 g
Węglowodany
124 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crème diplomate aux fruits
1 godz.
Opéra
24 godz.
Crème pâtissière
15 min
Dacquoise aux framboises
2 godz.
Petits choux à la crème diplomate façon Dune blanche
2 godz. 45 min
Pâte sucrée
1 godz. 50 min
Tarte aux fruits à la crème mousseline
1 godz.
Mystère de poire, ganache chocolat-gingembre
4 godz. 15 min
Dacquoise
40 min
Génoise au chocolat
45 min
Fraisier
12 godz. 45 min
Petits choux tonka et craquelins vanille
1 godz. 25 min