Pâte sucrée

Pâte sucrée

4.8 200 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
720 g

Składniki

  • de sucre en poudre
    100 g
  • de beurre doux froid et coupé en morceaux, et un peu pour le moule
    200 g
  • de farine de blé
    370 g
  • œuf
    1
  • de sel
    1 pincée
  • de sucre vanillé maison
    1 ½ c. à café
    1 c. à café d'extrait naturel de vanille

Wartości odżywcze na 720 g

Kalorie 3260.8 kcal / 13643.3 kJ
Białko 46 g
Tłuszcz 170.5 g
Węglowodany 389.1 g
Błonnik 10 g
Tłuszcz nasycony 105 g
Sód 245.9 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...