
Urządzenia i Akcesoria
Chantilly au chocolat
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
410 g
Składniki
-
de chocolat noir 70% de cacao détaillé en morceaux80 g
-
de crème liquide 35% m.g.320 g
-
de sucre en poudre (opcjonalnie)10 g
Wartości odżywcze na 100 g
Kalorie
364.9 kcal /
1510.5 kJ
Białko
3.4 g
Tłuszcz
33.4 g
Węglowodany
11.2 g
Błonnik
2.4 g
Tłuszcz nasycony
23.2 g
Sód
33.2 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Thermomix® et moi n°28
47 Przepisów
Francja
Francja