Pain à effeuiller, lard et cheddar

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.3 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 parts

Składniki

  • d'eau
    300 g
  • de levure boulangère sèche
    10 g
  • de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
    500 g
  • de sel
    1 c. à café
  • farine blanche type 45 pour le saladier
  • de lard fumé
    15 tranches
  • de cheddar
    15 tranches fines

Wartości odżywcze na 1 part

Kalorie 834 kcal / 3486 kJ
Białko 34 g
Tłuszcz 93 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...