Pain à effeuiller, lard et cheddar
TM5 TM6

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.2 (12 ocen)

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45, et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • farine blanche type 45, pour le saladier
  • 15 tranches de lard fumé
  • 15 tranches fines de cheddar

Wartości odżywcze
na 1 part
Kalorie
3486 kJ / 834 kcal
Białko
34 g
Węglowodany
34 g
Tłuszcz
93 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy