Pain à effeuiller, lard et cheddar

Pain à effeuiller, lard et cheddar

4.3 15 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 parts

Składniki

  • 300 g d'eau
  • 10 g de levure boulangère sèche
  • 500 g de farine blanche type 45 et un peu pour fariner
  • 1 c. à café de sel
  • farine blanche type 45 pour le saladier
  • 15 tranches de lard fumé
  • 15 tranches fines de cheddar

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 34 g
Kalorie 3486 kJ / 834 kcal
Tłuszcz 93 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...