Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 25 g de levure boulangère fraîche
- 300 g d'eau, et un verre pour la cuisson
- 2 c. à café de sel fin
- 500 g de farine
- 200 g de fromage à pâte pressée, type morbier
- 20 g de beurre fondu
- 25 g de noisettes décortiquées entières
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 2887 kJ / 687 kcal
- Białko
- 27 g
- Węglowodany
- 91 g
- Tłuszcz
- 24 g
Alternatywne przepisy
Pain hérisson scamorza, basilic et coppa
2 Std. 10 Min
Pain hérisson, au pont-l'évêque, à l'ail et aux noisettes
2 godz. 15 min
Pain à effeuiller, lard et cheddar
2 Std. 35 Min
Focaccia aux olives
3h
Pizza façon donut
1h 30min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Pain aux pépites de chocolat
3h 10min
Ficelle apéro oignon-olive
3h
Pain farci à la mozzarella
45 min
Petites ficelles aux céréales
2h 45min
Panzerotti à la romaine
1h 5min
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3 godz. 45 min