Miniquiches au poisson

Miniquiches au poisson

4.2 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 10 min
6 portions

Składniki

La pâte brisée
  • 180 g de farine de blé et un peu pour les moules
  • 90 g de beurre coupé en morceaux, et un peu pour les moules
  • ½ c. à café de sel
  • 60 g d'eau
La garniture
  • 700 g de poireaux coupés grossièrement en morceaux
  • 50 g de beurre demi-sel
  • 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 2 œufs
  • 10 g de farine de blé
  • 350 g d'eau
  • 500 g de filets de poisson blanc
  • ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 20.3 g
Kalorie 2144.8 kJ / 514.8 kcal
Tłuszcz 34.2 g
Błonnik 4.7 g
Węglowodany 28.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...