Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g d'oignon blanc doux, pelé et coupé en quatre
- ½ c. à café de sel
- 100 g de comté en dés
- 200 g de lait
- 30 g de beurre froid en dés
- 350 g de farine à pain blanc avec levure incorporée
- 1 c. à soupe d'huile de tournesol, pour huiler
- 300 g de boulettes de viande (12 boulettes environ)
- poivre moulu
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Wartości odżywcze
- na 1 part
- Kalorie
- 1775 kJ / 423 kcal
- Białko
- 15 g
- Węglowodany
- 44 g
- Tłuszcz
- 20 g
Alternatywne przepisy
Pizza façon donut
1h 30min
Baguette roulée aux graines
2 Std. 35 Min
Pizza au saumon
1 Std. 15 Min
Pizza quatre fromages
1h 40min
Flammekueche
1h 25min
Pizza roulée aux champignons et aux poivrons
2 godz. 15 min
Minipizzas façon pains au chocolat
3h 15min
Talmouses au brie
1h 5min
Pizza roulée au speck et à la fontina
2 Std. 10 Min
Focaccia à la pomme de terre
2 Std. 50 Min
Pizza jambon-champignons
1 godz. 35 min
Lasagne à la bolognaise et ricotta
2h