Fougasse briochée, oignon et fromage

Fougasse briochée, oignon et fromage

4.1 18 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 parts

Składniki

  • 200 g d'oignon blanc doux, pelé et coupé en quatre
  • ½ c. à café de sel
  • 100 g de comté en dés
  • 200 g de lait
  • 30 g de beurre froid en dés
  • 350 g de farine à pain blanc avec levure incorporée
  • 1 c. à soupe d'huile de tournesol pour huiler
  • 300 g de boulettes de viande (12 boulettes environ)
  • poivre moulu
  • 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 part

Białko 15 g
Kalorie 1775 kJ / 423 kcal
Tłuszcz 20 g
Węglowodany 44 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...