Urządzenia i Akcesoria
Kaffee-Panna-cotta mit Pinienkern-Karamellsauce
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 4 godz. 40 min
4 Portionen
Składniki
-
Kardamomkapseln4
-
Kaffeebohnen30 g
-
Sahne300 g
-
Milch300 g
-
Zucker110 g
-
Salz1 Prise
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Butter, gesalzen20 g
-
Pinienkerne20 g
-
geriebene Zitronenschale Bio1 TL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
7 g
Kalorie
1929 kJ /
460 kcal
Tłuszcz
32 g
Węglowodany
33 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Schokoladenmousse
3 godz. 20 min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10 godz.
Mango-Joghurt-Mousse
4 godz. 40 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Karamellcreme (Flan)
3 godz.
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4 godz.
Limetten-Buttermilch-Mousse
3 godz.
Frittata italiana
20 min
Panna cotta mit Espresso-Karamell
5 godz.
Roquefort-Dressing
10 min
Limoncello-Creme
5 godz.
Panna Cotta al caffè
5 godz.