Urządzenia i Akcesoria
Oliven-Rosmarin-Fougasse
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
6 Portionen
Składniki
-
Oliven schwarz, entsteint100 g
-
Rosmarin abgezupft10 Zweige
-
Thymian abgezupft15 Zweige
-
Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen550 g
-
Wasser320 g
-
Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen10 g
-
Hefe (20 g)½ Würfel
-
Zucker1 TL
-
Salz1 TL
-
Pfeffer2 Prisen
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
11 g
Kalorie
1648 kJ /
394 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4.4 g
Węglowodany
70 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 1/2018
42 Przepisy
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Tarte provençale
1 godz. 40 min
Ein Stück Urlaub im Glas – Grüne Tapenade
10 min
Pilz-Crostini
45 min
Auberginenpüree
1 godz. 30 min
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1 godz. 15 min
Focaccia mit Rosmarin
1 godz.
Pikante Auberginen-Pizza mit Ziegenkäse
1 godz. 30 min
Steinpilz-Frischkäse-Focaccia
2 godz.
Aubergine-Parmaggiana
1 godz. 10 min
Tomatenfocaccia mit Oliven
2 godz.
Paprika-Auberginen-Mus
1 godz.
Pesto-Mozzarella-Rollkuchen
2 godz.