Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g Oliven, schwarz, entsteint
- 10 Zweige Rosmarin, abgezupft
- 15 Zweige Thymian, abgezupft
- 550 g Weizenmehl Type 550 und etwas mehr zum Bestreuen
- 320 g Wasser
- 10 g Olivenöl und etwas mehr zum Bestreichen
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 TL Zucker
- 1 TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
- Wartości odżywcze
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1648 kJ / 394 kcal
- Białko
- 11 g
- Węglowodany
- 70 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Błonnik
- 4.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Flammkuchen mit Pfifferlingen und Speckcreme
1h 15min
Mango Kulfi
4h 20min
Ciabatta
3h 45min
Mehrkorn-Focaccia
2h 5min
Bärlauch-Fougasse
2h 20min
Focaccia mit Gewürzöl
4h 15 min
Seelen mit Oliven
8 Std. 45 Min
Pesto-Schleifen
2 godz. 40 min
Focaccia auf apulische Art
1 Std. 40 Min
Baguette Rustica
4h 20min
Dinkel-Walnuss-Bürlis
12h
Körner-Bürli
12h