Urządzenia i Akcesoria
Gebrannte Kokoscreme mit kandiertem Ingwer
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
6 Portionen
Składniki
-
Milch80 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht20 g
-
Eigelb3
-
Sahne200 g
-
Kokoslikör (z.B. Batida de Coco)80 g
-
Zucker70 g
-
Wasser heiß, zum Garen
-
Ingwer, frisch in dünnen Scheiben50 g
-
Zitronensaft20 g
-
Rohrzucker zum Bestreuen6 EL
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
1 g
Kalorie
926 kJ /
221 kcal
Tłuszcz
11 g
Błonnik
0.1 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 5/2018
45 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brombeer-Quark-Terrine
8 godz.
Macadamiawaffeln mit Orangensauce
40 min
Ziegenkäsetartelettes mit Feigen und Chorizo
1 godz.
Erdbeer-Blanc-Manger
13 godz.
Gedämpfte Ricotta-Nocken
45 min
Manchegocreme mit Cherry-Tomaten und schwarzen Oliven
30 min
Schokoladen-Avocado-Eis
8 godz. 30 min
Weißer Nougat
49 godz.
Kaffee-Sabayon
10 min
Mohn-Mousse mit Himbeer-Grenadine-Sauce
7 godz.
Parmesan-Creme-brûlée
8 godz.
Elsässer Glühwein
35 min