
Wersje kompatybilne
Purée de carottes au jus d'orange et émietté de cabillaud
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de carottes en cubes
- 40 g de jus d'orange fraîchement pressé
- 100 g d'eau
- 60 g de filets de cabillaud
- 20 g de beurre
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 179 kcal / 749 kJ
- Białko
- 7 g
- Tłuszcz
- 15 g
- Węglowodany
- 9 g