Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 gousses d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 200 g de poivron rouge, taillé en lanières
- 150 g de poivron jaune, taillé en lanières
- 150 g de poivron vert, taillé en lanières
- 1 branche de romarin frais
- 30 g de vinaigre balsamique
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 263 kJ / 63 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 5.8 g
- Tłuszcz
- 3.7 g
- Błonnik
- 1.2 g
Alternatywne przepisy
Courgettes à la menthe
30min
Ratatouille grand format
1h
Poivrons marinés
55min
Tagliatelle de courgettes au pesto
20 min
Flan d'aubergine
1h
Compotée de tomates, poivrons et olives
35 Min
Tartare de tomate et de poivron
10 min
Chutney de poivrons au safran
55min
Caviar d'aubergine aux poivrons
1h 35 min
Mijoté d'aubergine
35 Min
Fondue de poireaux
25 min
Carottes au cumin
35 Min