Meringues au café et ganache chocolat-café

Meringues au café et ganache chocolat-café

3.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 pièces

Składniki

  • 220 g de sucre en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 5 gouttes d'extrait naturel de café
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao
  • 220 g de crème liquide entière
  • 1 c. à soupe de café instantané

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 4 g
Kalorie 1156 kJ / 277 kcal
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...