Meringues au café et ganache chocolat-café
TM5 TM6

Meringues au café et ganache chocolat-café

3.4 (7 ocen)

Składniki

  • 220 g de sucre en poudre
  • 4 blancs d'œufs
  • 5 gouttes d'extrait naturel de café
  • 1 c. à café de jus de citron
  • 200 g de chocolat noir 70% de cacao
  • 220 g de crème liquide entière
  • 1 c. à soupe de café instantané

Wartości odżywcze
na 1 pièce
Kalorie
1156 kJ / 277 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
15 g
Tłuszcz
30 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy