Meringues au café et ganache chocolat-café

Meringues au café et ganache chocolat-café

3.4 7 ocen
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 3 godz. 20 min
20 pièces

Składniki

  • de sucre en poudre
    220 g
  • blancs d'œufs
    4
  • d'extrait naturel de café
    5 gouttes
  • de jus de citron
    1 c. à café
  • de chocolat noir 70% de cacao
    200 g
  • de crème liquide entière
    220 g
  • de café instantané
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 277 kcal / 1156 kJ
Białko 4 g
Tłuszcz 30 g
Węglowodany 15 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...