Fleur en pâte feuilletée

Fleur en pâte feuilletée

3.0 1 ocena
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

La crème d'amandes
  • de beurre doux à température ambiante
    50 g
  • de sucre glace maison
    50 g
  • d'amandes en poudre
    50 g
  • de fécule de maïs
    ½ c. à café
  • œuf
    1
  • d'arôme d'amande amère
    1 goutte
La pâte
  • pâte feuilletée maison
    1
  • farine pour le plan de travail
  • poires épluchées et coupées en deux
    4
  • jaune d'œuf
    1

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 437 kcal / 1829 kJ
Białko 5.8 g
Tłuszcz 31.1 g
Węglowodany 33.6 g
Błonnik 3.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...