![Tartare d'abricots mousse de mascarpone Tartare d'abricots mousse de mascarpone](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/77166.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse d'abricot aux amandes
Brak ocen
Mousse au chocolat magique
15min
Tarte au citron destructurée
20 Min
Crumble express de Bruges
35 Min
Douceurs au fromage blanc et pommes poêlées
30min
Mousse à l'abricot
3 Std. 30 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Palmiers saumon aneth
40min
Mousse vanille-pomme
7h
Tarte au citron destructurée
20 Min
Douceur mangue-Passion
15min