Tartare d'abricots mousse de mascarpone

Tartare d'abricots mousse de mascarpone

4.6 78 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • blanc d'œuf
    1
  • de crème liquide 35% m.g.
    50 g
  • de mascarpone
    100 g
  • de sucre en poudre
    30 g
  • oreillons d'abricots au sirop, en conserve coupés en brunoise
    6

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 131 kcal / 549 kJ
Białko 1.7 g
Tłuszcz 9.8 g
Węglowodany 9.3 g
Błonnik 0.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...