Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 blanc d'œuf
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 100 g de mascarpone
- 30 g de sucre en poudre
- 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve, coupés en brunoise
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 549 kJ / 131 kcal
- Białko
- 1.7 g
- Węglowodany
- 9.3 g
- Tłuszcz
- 9.8 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine de gelée de porto au melon
25 Min
Bouchée croquante à l'abricot
24 Std. 55 Min
Fraîcheur de nectarine en verrines
25 Min
Fraîcheur de nectarine
25 Min
JANVIER - Crème caramel exotique - Eric Guérin
3h 45min
Verrine de fruits frais, fromage blanc et sablé breton
2 godz. 15 min
Mousse mascarpone à la vanille sur compotée de mangues
3 godz. 20 min
Ananas en papillote
1 Std.
Novembre - Crumble de poire au vin rouge et compote de pommes
55min
Brochettes de cabillaud et chorizo, quinoa aux légumes et velouté poivron feta (Plaisir)
45 Min
Mousse aux pommes
40 Min
Mousse au chocolat magique
15min