Tartare d'abricots mousse de mascarpone

Tartare d'abricots mousse de mascarpone

4.6 89 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 1 blanc d'œuf
  • 50 g de crème liquide 35% m.g.
  • 100 g de mascarpone
  • 30 g de sucre en poudre
  • 6 oreillons d'abricots au sirop, en conserve coupés en brunoise

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portions

Białko 1.7 g
Kalorie 549 kJ / 131 kcal
Tłuszcz 9.8 g
Błonnik 0.3 g
Węglowodany 9.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...