Urządzenia i Akcesoria
Sauce au cidre
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
210 g
Składniki
-
3 jaunes d'œufs
-
70 g de cidre doux70 g de cidre brut
-
10 g de vinaigre de cidre
-
70 g de beurre demi-sel coupé en morceaux
-
1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
4.8 g
Kalorie
1466.2 kJ /
355.7 kcal
Tłuszcz
35.7 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Sauces
11 Przepisów
Francja
Francja
Może spodoba Ci się również...
Crème brûlée au chocolat
3 godz. 15 min
Sauce beurre blanc
20 min
Cake au crabe
55 min
Sauce soubise
30 min
Sauce beurre blanc
20 min
Crème anglaise
10 min
Sauce béarnaise
40 min
Rillettes de porc au cidre
2 godz.
Petit flan au pont-l'évêque et aux lardons
45 min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 godz. 25 min
Sauce périgourdine
35 min
Coquille Saint-Jacques gratinée
45 min