![Sauce au cidre Sauce au cidre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/535E1F67-DCEA-4972-8A7E-0E0F4A4B2E9D/Derivates/BE4E2600-AAB0-49F2-AB3B-9E1FE955EEB3.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jaunes d'œufs
-
70
g de cidre brut
lub 70 g de cidre doux - 10 g de vinaigre de cidre
- 70 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1466.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 35.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce hollandaise
25min
Joues de porc au cidre
1h 45 min
Beurre blanc
25min
Sauce à l'oseille
25min
Crème au chocolat
3 Std. 25 Min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce beurre blanc
20min
Sauce béarnaise
20min
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2h 45min
Crème anglaise
10min
Mini-feuilletés d’andouille et pomme, sauce au camembert
1 godz. 25 min
Pain de saumon
1h 20min