Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 3 jaunes d'œufs
-
70
g de cidre brut
lub 70 g de cidre doux - 10 g de vinaigre de cidre
- 70 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 100 g
- Kalorie
- 1466.2 kJ / 355.7 kcal
- Białko
- 4.8 g
- Węglowodany
- 1.4 g
- Tłuszcz
- 35.7 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sauce beurre blanc
20 min
Sauce hollandaise
25 min
Mayonnaise
5 min
Mousse au chocolat
3h 20 min
Beurre blanc
25 min
Rillettes de bar de ligne, poivron rouge et citron confit
12 Std. 30 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Filet mignon au cidre
35 Min
Sauté de porc au cidre
1j
Pain de saumon
1j 20 menit
Sauce beurre blanc
20 min
Crème anglaise
10 min