Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de fromage à pâte pressée (gruyère, parmesan, mimolette), coupé en gros morceaux
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 367 kJ / 88 kcal
- Białko
- 6.8 g
- Węglowodany
- 0 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12 godz. 15 min
Cookies au chèvre et au thym
40min
Flan express au roquefort
30min
Gougères
40min
Sablés au parmesan
1h
Sablés parmesan, olives et romarin
1h
Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth
2 godz. 45 min
Fleurs chorizo-feta
35min
Feuilletés au beaufort
1h
Petits croustillants chèvre-olive
20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Bouchées au chèvre et chorizo
30min