Bavarois d'asperge

Bavarois d'asperge

4.6 110 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions

Składniki

  • 8 tranches de saumon fumé
  • 100 g de crème liquide 35% m.g.
  • 2 g d'agar-agar
  • 200 g de ricotta
  • 200 g d'asperges vertes en conserve égouttées
  • 5 feuilles de basilic frais
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 16.8 g
Kalorie 993 kJ / 238 kcal
Tłuszcz 17.3 g
Błonnik 0.5 g
Węglowodany 3.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...