
Urządzenia i Akcesoria
Bavarois d'asperge
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
de saumon fumé8 tranches
-
de crème liquide 35% m.g.100 g
-
d'agar-agar2 g
-
de ricotta200 g
-
d'asperges vertes en conserve égouttées200 g
-
de basilic frais5 feuilles
-
de sel à ajuster en fonction des goûts2 pincées
-
de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts2 pincées
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
238 kcal /
993 kJ
Białko
16.8 g
Tłuszcz
17.3 g
Węglowodany
3.3 g
Błonnik
0.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Cuisine rapide
50 Przepisów
Francja
Francja