![Bavarois d'asperge Bavarois d'asperge](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/71CC56D8-860D-4617-9A64-CD04AD1FFB12/Derivates/0773EC7E-77B3-493E-BCE8-06F573D342E7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 8 tranches de saumon fumé
- 100 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 g d'agar-agar
- 200 g de ricotta
- 200 g d'asperges vertes en conserve, égouttées
- 5 feuilles de basilic frais
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 993 kJ / 238 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 3.3 g
- Tłuszcz
- 17.3 g
- Błonnik
- 0.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1hod. 35min
Cheesecake tomate-chèvre
4h 30min
Dariole de saumon fumé aux épinards frais
2 Std. 15 Min
Pavés chocolat écume de menthe
3 Std.
Rillettes de canard et bavarois à la courge
13 Std.
Mousse de saint-jacques, sauce au cerfeuil
45 分钟
Clémentine farcie au crabe
20 分钟
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Ballotine comme un macaron
25min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min