Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth

Pain de saumon, cœur saint-jacques, crème à l'aneth

4.0 20 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 45 min
8 portions

Składniki

  • 6 brins d'aneth frais équeutés
  • 50 g d'échalotes coupées en deux
  • 1 de citron jaune non traité zeste et jus
  • 600 g de saumon frais, sans peau désarêté et détaillé en cubes
  • 300 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
  • 3 œufs
  • 6 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 8 noix de saint-jacques
  • 600 g d'eau
  • ½ c. à café de moutarde à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 23 g
Kalorie 1289 kJ / 310 kcal
Tłuszcz 22.8 g
Węglowodany 3.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...