Urządzenia i Akcesoria
Apfel-Weizensauerteig
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 48 godz. 20 min
400 g
Składniki
-
Äpfel unbehandelt, sehr reif und saftig (siehe Tipp)2
-
Wasser (ca. 30°C)150 g
-
Weizenmehl Type 550 oder 700200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
5 g
Kalorie
750 kJ /
179 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
2.2 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Gerstenbackmalz
50 godz. 50 min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Brot Venezia
17 godz. 10 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Erdäpfelpolster
14 godz. 40 min
Baguettes parisiennes
15 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Oberländer
14 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min