Urządzenia i Akcesoria
Gerstenbackmalz
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 50 godz. 50 min
200 g
Składniki
-
Gerstenkörner (Nacktgerste), unbehandelt (siehe Tipp)200 g
-
Wasser zum Spülen und Einweichen
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Białko
12 g
Kalorie
1415 kJ /
338 kcal
Tłuszcz
2 g
Błonnik
9 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Brot backen
70 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Oberländer
14 godz. 30 min
Sauerteigpulver
24 godz. 10 min
Apfel-Weizensauerteig
48 godz. 20 min
Roggensauerteig
96 godz. 20 min
Gewürz-Zwillinge
16 godz. 30 min
Zwirbel-Graubrot
16 godz.
Roggen-Schmalz-Brot
16 godz. 10 min
Wachauer Laberl
15 godz. 20 min
Kräuter-Roggen-Mischbrot
14 godz. 30 min
Gewürzbrot
16 godz. 30 min
Kommissbrot
15 godz. 30 min
Roggenmischbrot ohne Hefe
16 godz. 45 min