Pomodori ripieni di riso basmati

Pomodori ripieni di riso basmati

4.0 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 porzioni

Składniki

  • pomodori maturi
    8
  • di sale + q.b
    5 g
  • foglie di basilico fresche lavate ed asciugate
    10
  • di olio extravergine di oliva +q.b. per irrorare
    30 g
  • di pancetta a cubetti
    100 g
  • di acqua
    750 g
  • di curry in polvere
    2 cucchiaini
  • di sale
    5 g
  • di riso basmati (cottura 10 minuti)
    80 g
  • di mozzarella a dadini
    100 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 164 kcal / 686 kJ
Białko 6.7 g
Tłuszcz 10.1 g
Węglowodany 12.5 g
Błonnik 2.1 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...