
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
- 150 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 100 g pora, pokrojonego w 3 mm plastry
- 60 g fenkułu, pokrojonego na kawałki (opcjonalnie)
- 20 g wody
- ½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
- 120 g soli gruboziarnistej
- Wartości odżywcze
- na 1 Cały przepis
- Kalorie
- 1486.3 kJ / 355 kcal
- Białko
- 66 g
- Węglowodany
- 23 g
- Tłuszcz
- 3 g
- Błonnik
- 10 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Krewetki z orzechami nerkowca
40min
Zupa ogórkowa z szaszłykami z krewetek
35min
Zupa rybna z pulpetami z karpia
2h
Bulion rybny
1h
Małże z bazyliowym sosem
35min
Peruwiańskie ceviche
1h 15min
Filety z sandacza z polentą ze świeżej kukurydzy
1h 5min
Ostra zupa z owocami morza (Tom Yum)
30min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 Min
Małże po marynarsku
1h 15min
Pasztet z kaczki z żurawiną
2h 15min
Pasztet z gęsi z suszonymi śliwkami
8 godz. 35 min