Urządzenia i Akcesoria
Koncentrat bulionu rybnego
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 słoik
Składniki
-
150 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
100 g pora pokrojonego w 3 mm plastry
-
60 g fenkułu (opcjonalnie) pokrojonego na kawałki
-
300 - 350 g filetów rybnych (np. z dorsza, halibuta lub soli), pokrojonych na kawałki
-
120 g soli gruboziarnistej
-
½ łyżeczki pieprzu białego, mielonego
-
20 g wody
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 słoik
Białko
66 g
Kalorie
1486.3 kJ /
355 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DOMOWE BULIONY
11 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Gulasz z ryb i owoców morza
45 min
Caldeirada - portugalska zupa rybna
45 min
Portugalska zupa rybna Caldeirada
55 min
Risotto z wędzonym pstrągiem, selerem naciowym i orzechami włoskimi
45 min
Owoce morza w sosie pomidorowym
35 min
Tuńczyk w sosie pomidorowym z kaparami i oliwkami
25 min
Zupa rybna z szafranem
50 min
Wołowina w piwie po flamandzku
1 godz. 45 min
Paella z owocami morza
50 min
Zupa krem z krewetek
45 min
Risotto z owocami morza
1 godz. 5 min
Bulion rybny
1 godz.