
Urządzenia i Akcesoria
Zupa z kopru włoskiego i sera
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
5 porcji
Składniki
-
sera edam pokrojonego na kawałki100 g
-
bulwy kopru włoskiego pokrojonego na kawałki500 g
-
masła15 g
-
mąki krupczatki20 g
-
wody750 - 800 g
-
koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM1 łyżeczka
-
miodu1 łyżka
-
octu jabłkowego1 łyżeczka
-
soli1 łyżeczka
-
pieprzu czarnego, mielonego½ łyżeczki
-
koperek, świeży posiekany, do dekoracji
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
121 kcal /
508 kJ
Białko
3.5 g
Tłuszcz
6 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

SYCĄCE ZUPY
10 Przepisów
Polska
Polska