
Urządzenia i Akcesoria
Pomidory zapiekane pod kruszonką
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
6 porcji
Składniki
Nadzienie
-
pomidorów śliwkowych pokrojonych w 2 cm kostkę500 g
-
cebuli szalotki przekrojonej na pół100 g
-
ząbek czosnku1
-
tymianku, suszonego1 łyżeczka
-
soli½ łyżeczki
-
pieprzu czarnego, mielonego¼ łyżeczki
Kruszonka
-
sera parmezan pokrojonego na kawałki50 g
-
mąki pszennej120 g
-
masła zimnego, pokrojonego na kawałki120 g
-
orzeszków piniowych50 g
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
350 kcal /
1456 kJ
Białko
8 g
Tłuszcz
25 g
Węglowodany
22 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

PORA NA POMIDORA
9 Przepisów
Polska
Polska