Menu gourmand - Ballotine de dinde aux champignons, purée de patates douces et jus aux truffes

Menu gourmand - Ballotine de dinde aux champignons, purée de patates douces et jus aux truffes

4.1 34 oceny
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
4 portions

Składniki

  • d'échalotes coupées en dés
    40 g
  • de girolles fraîches et de champignons de Paris mélangés
    250 g
  • feuilles d'estragon frais
    10
  • sel
  • poivre moulu
  • de filet de dinde, sans peau détaillé par votre boucher en deux morceaux plats
    600 g
  • d'oignons coupés en deux
    125 g
  • de beurre demi-sel
    50 g
  • de parures de dinde (chez votre boucher) en petits morceaux
    150 g
  • d'estragon frais
    2 branches
  • champignon de Paris frais
    1
  • d'eau
    500 g
  • de fécule de maïs (Maïzena)
    1 c. à café
  • de patates douces découpées en cubes
    650 g
  • de truffe noire fraîche en lamelles
    10 g
  • de miel
    1 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 458 kcal / 1927 kJ
Białko 41 g
Tłuszcz 41 g
Węglowodany 13 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...