Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g de crème liquide entière, bien froide
- 40 g de sucre en poudre
- 20 g de sucre vanillé
- 4 jaunes d'œufs
- le jus de 2 oranges (100 g environ)
- 3 bananes
- 1 kiwi
- 2 clémentines
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1593 kJ / 381 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 22 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Mousse mascarpone, salade de litchis et mangue au miel
45 Min
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 Min
Ramequin cake vanille, ananas et caramel
55min
Petits gratins de bananes
50 Min
Gratin poire-banane
55min
Verrine fraise-chocolat blanc
1 Std. 45 Min
Mousse de fraises et framboises
20 Min
Yaourt mangue-coco
10 Min
Mousse fromage blanc, mangue et coriandre
12h 30min
Mousse de fraise
4 Std. 15 Min
Tiramisu à la banane
12 Std. 15 Min
Mousse de kiwi
2 Std. 15 Min