Minicakes au pesto et aux pignons

Minicakes au pesto et aux pignons

3.1 51 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 pièces

Składniki

  • 50 g de parmesan en morceaux
  • 2 gousses d'ail
  • 50 g d'huile d'olive et un peu pour les moules
  • 1 bouquet de basilic frais effeuillé
  • 2 œufs
  • 170 g de lait
  • sel
  • du poivre moulu
  • 250 g de farine de blé
  • 1 sachet de levure chimique
  • 40 g de pignons de pin (réserver 1 c. à soupe)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 pièce

Białko 7 g
Kalorie 858 kJ / 205 kcal
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...