Minicakes au pesto et aux pignons

Minicakes au pesto et aux pignons

3.2 50 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
10 pièces

Składniki

  • de parmesan en morceaux
    50 g
  • gousses d'ail
    2
  • d'huile d'olive et un peu pour les moules
    50 g
  • de basilic frais effeuillé
    1 bouquet
  • œufs
    2
  • de lait
    170 g
  • sel
  • du poivre moulu
  • de farine de blé
    250 g
  • de levure chimique
    1 sachet
  • de pignons de pin (réserver 1 c. à soupe)
    40 g

Wartości odżywcze na 1 pièce

Kalorie 205 kcal / 858 kJ
Białko 7 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 20 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...