Muffins au saumon et à l'aneth

Muffins au saumon et à l'aneth

4.6 62 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
6 portions

Składniki

  • beurre doux pour les ramequins
  • 40 g de parmesan coupé en morceaux
  • ½ bouquet d'aneth frais équeuté
  • 250 g de saumon fumé coupé en morceaux
  • 2 œufs
  • 30 g de lait
  • 70 g de farine de blé
  • 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
  • ¼ c. à café de poivre moulu
  • 500 g d'eau

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 15 g
Kalorie 784 kJ / 187 kcal
Tłuszcz 11 g
Błonnik 0.6 g
Węglowodany 9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...