Ceviche de poisson

Ceviche de poisson

4.6 44 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • 20 g de piment vert frais à ajuster en fonction des goûts
  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de jus de citron vert (6-8 citrons verts)
  • 1 c. à soupe de vinaigre blanc
  • 2 c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 70 g d'oignon rouge coupé en deux
  • 700 g de filets de poisson blanc coupés en petits dés (1 cm max.)
  • 100 g de glaçons
  • 100 g de tomates épépinées et coupées en dés (1 cm max.)
  • 1 brin de coriandre fraîche ciselé
  • 1 avocat coupé en lamelles fines
  • 3 c. à soupe d'huile d'olive

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 134 kcal / 561 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...