Ceviche de poisson

Ceviche de poisson

4.6 45 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions

Składniki

  • de piment vert frais à ajuster en fonction des goûts
    20 g
  • gousse d'ail
    1
  • de jus de citron vert (6-8 citrons verts)
    100 g
  • de vinaigre blanc
    1 c. à soupe
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 c. à café
  • d'oignon rouge coupé en deux
    70 g
  • de filets de poisson blanc coupés en petits dés (1 cm max.)
    700 g
  • de glaçons
    100 g
  • de tomates épépinées et coupées en dés (1 cm max.)
    100 g
  • de coriandre fraîche ciselé
    1 brin
  • avocat coupé en lamelles fines
    1
  • d'huile d'olive
    3 c. à soupe

Wartości odżywcze na 1 portions

Kalorie 134 kcal / 561 kJ
Białko 22 g
Tłuszcz 11 g
Węglowodany 4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...