Pannacotta aux 3 chocolats

Pannacotta aux 3 chocolats

4.2 123 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 portions

Składniki

La pannacotta au chocolat blanc
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
  • 60 g de lait
  • 25 g de chocolat blanc détaillé en morceaux
  • 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pannacotta au chocolat au lait
  • 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
  • 60 g de lait
  • 50 g de chocolat au lait détaillé en morceaux
  • 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le coulis au chocolat noir
  • 100 g de lait
  • 50 g de chocolat noir détaillé en morceaux
  • 2 c. à café de copeaux de chocolat

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 11.5 g
Kalorie 2654.5 kJ / 639 kcal
Tłuszcz 47.5 g
Błonnik 4.5 g
Węglowodany 39 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...