![Pannacotta aux 3 chocolats Pannacotta aux 3 chocolats](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/246616.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La pannacotta au chocolat blanc
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 25 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
La pannacotta au chocolat au lait
- 1 feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
- 60 g de lait
- 50 g de chocolat au lait, détaillé en morceaux
- 65 g de crème liquide 30-40% m.g.
Le coulis au chocolat noir
- 100 g de lait
- 50 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 2 c. à café de copeaux de chocolat
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2654.5 kJ / 639 kcal
- Białko
- 11.5 g
- Węglowodany
- 39 g
- Tłuszcz
- 47.5 g
- Błonnik
- 4.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Verrine fraise-chocolat blanc
1ч. 45 мин.
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Mini-bavarois chocolat et framboise
4 godz. 15 min
Mousse vanille-pomme
7h
Verrines choco-caramel-speculoos
3 godz. 40 min
Délice au Carambar
2h 30min
Pièges aux speculoos
3 godz. 15 min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Patience aux fruits d'été
13 Std.
Verrines coco, chocolat et speculoos
1ч. 30 мин.
Verrines aux deux chocolats, speculoos et framboises
3h 50min