Pannacotta aux 3 chocolats

Pannacotta aux 3 chocolats

4.2 117 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
2 portions

Składniki

La pannacotta au chocolat blanc
  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
    1
  • de lait
    60 g
  • de chocolat blanc détaillé en morceaux
    25 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    65 g
La pannacotta au chocolat au lait
  • feuille de gélatine alimentaire (1,9 g/ feuille) et un récipient d'eau froide
    1
  • de lait
    60 g
  • de chocolat au lait détaillé en morceaux
    50 g
  • de crème liquide 30-40% m.g.
    65 g
Le coulis au chocolat noir
  • de lait
    100 g
  • de chocolat noir détaillé en morceaux
    50 g
  • de copeaux de chocolat
    2 c. à café

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 639 kcal / 2654.5 kJ
Białko 11.5 g
Tłuszcz 47.5 g
Węglowodany 39 g
Błonnik 4.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...