![Mousse au chocolat blanc et framboises Mousse au chocolat blanc et framboises](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0AD30820-4209-4598-A0A2-78B08A2225A6/Derivates/c6a966a7-93e9-4665-99b9-3d238d36bdba.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 23.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème fouettée
10min
Mousses de framboises
1h 15min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3h 20min
Tiramisu aux deux chocolats et framboises
12 Std. 30 Min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Fraises sous-vide avec mousse au chocolat blanc
2h
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4ч. 20 мин.
Pannacotta aux 3 chocolats
2 Std. 30 Min
Verrine chocolat au lait-cerise
2sa 10 dk
Tiramisu noisettes caramel et biscuits petit-beurre
12 Std. 20 Min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 Min
Tiramisu à la pâte à tartiner chocolat-noisettes
12 Std.