Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g de crème liquide 35% m.g. gastronomique, très froide
- 200 g de chocolat blanc, détaillé en morceaux
- 200 g de framboises fraîches
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1753 kJ / 419 kcal
- Białko
- 4.2 g
- Węglowodany
- 23.9 g
- Tłuszcz
- 34.1 g
- Błonnik
- 2.5 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Crème fouettée
10min
Crémeux citron et framboises
2h 30min
Menu veggie - Mousse au chocolat blanc et au citron
4h 20min
Cheesecake au saumon
4h
Verrine fraise-chocolat blanc
1 godz. 45 min
Crème d'avocat coco et citron vert
20 min
Pannacotta au chocolat en deux textures
3sa 20 dk
Menu express - Mousse de fraises au mascarpone
25 min
Moelleux au chocolat au lait et cœur praliné
50 min
Mousse de fraise
4h 15min
Entremets aux 2 chocolats
2h 15min
Mousses de framboises
1h 15min